Vastgoed aan de kust wordt steeds populairder

kustSteeds meer mensen investeren in vastgoed aan de kust. De eerste helft van dit jaar is er een stijging in de verkoop van ruim 30 procent in vergelijking met vorig jaar. De nieuwe cijfers van de notarisbarometer tonen een flinke groei. Het is opvallend dat de verkoop stijgt, maar de prijzen blijven gelijk. Daarom is het een zeer interessante periode om te investeren.

Eigenaar vanaf 30 000 euro

Wist je dat je vanaf 30 000 euro al eigenaar kan zijn van vastgoed? Dankzij een uniek en nieuw concept kan je voor relatief weinig geld investeren. In tegenstelling tot veel Europese landen is vastgoed in waarde gestegen in België. Dankzij een nieuw project van Belgium Family invest kan je met een beperkte inbreng genieten van de voordelen van een rendabele en zorgeloze investering in vastgoed.
Vastgoed aan de kust wordt steeds populairder

4% gegarandeerd inkomen

Met dit project krijgt u een gegarandeerd inkomen van 4% op 5 jaar. Veel mensen denken aan de toekomst en willen graag zekerheid. Investeren in vastgoed is een investering op lange termijn met een grote zekerheid. Een woning aan de kust wordt door veel Belgen het beste gevonden voor als ze later op pensioen zijn. De tijden zijn al onzeker genoeg, denk maar aan de Brexit, de terreurdreiging, de politieke instabiliteit. Gelukkig blijft vastgoed jaarlijks een zekerheid. De lage rentevoet op de spaarrekening is voor velen de doorslaggevende stimulans om te investeren. Stap mee in het project van Belgium family invest en profiteer van alle voordelen.

Overzicht