Ambitieus marketingplan Knokke voor zomer 2020

Het college van burgemeester en schepenen heeft op vrijdag 24 april 2020 het marketingplan voor deze zomer goedgekeurd. Op 30 april heeft de gemeenteraad het akkoord bevestigd, zodat de kustgemeente klaar is om haar inwoners en bezoekers ook na de coronacrisis in veilige omstandigheden de topkwaliteit te bieden die ze van de badplaats gewoon zijn.

Dit plan steekt de lokale handel en horeca een hart onder de riem en het stadsbestuur investeert in veiligheid en topkwaliteit !

Zo worden onder andere ingepland: 

* Straatbeeld groener en gezelliger met meer individuele beleving
*  Lippenslaan omgetoverd tot flaneerboulevard
*  Van Bunnenplein wordt geanimeerde belevingsplek
*  Gratis pendeldienst met elektrische citymobiel.
*  Voor cultuurliefhebbers komt er een openluchttentoonstelling van World Press Photo.
*  Voor deelgemeente Heist zal de focus liggen op familievriendelijke beleving.

Gezondheid boven alles

Het gemeentebestuur beseft ten volle dat het geen zomer zal worden als voorheen. Met dit ambitieuze plan wil het er alvast alles aan doen om goed voorbereid uit deze crisis te komen. Als de maatregelen het toelaten kunnen we zo opnieuw onze inwoners, tweedeverblijvers, bezoekers en handelaars in de watten leggen.

Tot slot wil het gemeentebestuur nogmaals benadrukken dat het nu vooral belangrijk is dat iedereen strikt de maatregelen naleeft en goed voor zichzelf en elkaar zorgt! Ook in het marketingplan zal er alles aan gedaan worden om de gezondheid van iedereen maximaal te beschermen en zullen alle veiligheidsmaatregelen streng gevolgd worden.

lees hier het volledige artikel :

Knokke Marketingplan zomer 2020

Overzicht