Verhuren op jaarbasis

Uw appartement of villa in Knokke-Heist verhuren aan de beste prijs?

Het ervaren team van Immo Van de walle verhuurt uw appartement of villa in Knokke-Heist met passie. U krijgt een gratis en correcte huurwaardebepaling, persoonlijk contact, uitstekende bereikbaarheid en uiteraard een ongeziene focus om uw vastgoed snel en zorgeloos te verhuren aan de beste prijs.

Vraag nu een gratis schatting voor verhuur van uw appartement of villa!
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Uw appartement of villa in Knokke-Heist verhuren aan de beste prijs?
“Een correcte huurwaardebepaling is de eerste stap naar een snelle verhuur”
01
Correcte huurwaardebepaling én dat hélemaal gratis

Dankzij onze ervaring en marktkennis bepalen we samen met u een optimale huurprijs. Met een correcte prijs verhoogt uw kans om uw pand snel te verhuren en dus uw rendement te optimaliseren.

02
40 jaar ervaring en marktkennis in Knokke-Heist

Als 2e generatie familiebedrijf bieden we u meer dan 40 jaar ervaring. Ons ervaren team met onder meer 3 gediplomeerde vastgoedmakelaars staat graag tot uw dienst. Bezoeken kunnen 7/7 ook ‘s avonds en op sluitingsdagen.

03
Professionele fotoreportage

De eerste indruk die kandidaat-huurders van een eigendom krijgen, is doorslaggevend. Daarom is het uiterst belangrijk uw eigendom te publiceren met kwalitatieve foto's. Wij zorgen voor een professionele fotoreportage van uw appartement of villa.

04
Marketing die meer kwalitatieve huurders aantrekt

Wij zorgen dat uw eigendom op doelgerichte wijze in de markt gepositioneerd wordt én de verdiende aandacht krijgt. Hierdoor kunnen we meer kwalitatieve huurders aantrekken waardoor we uw appartement of villa sneller kunnen verhuren aan de beste prijs.

  • Uw eigendom krijgt een plaats in onze etalages en wordt geadverteerd op onze vernieuwde website. Ons kantoor is gelegen op een commerciële toplocatie Zeedijk Albertstrand (naast het casino van Knokke).
  • Een exclusieve voorstelling met uw pand vertrekt naar potentiële kandidaten, geselecteerd uit onze uitgebreide huurdersdatabase.
  • Daarnaast plaatsen we advertenties op alle belangrijke vastgoedwebsites zoals Immoweb, Zimmo, Immovlan, Logic-Immo, Realo, Immo proxio, Vitrine... 
  • Wij organiseren voor u eveneens online campagnes op Google, Facebook, Microsoft, LinkedIn, Instagram... om passieve en actieve huurders te benaderen. 
05
Selectie van kandidaat huurders

Als kandidaat-huurders interesse hebben in uw eigendom, zullen wij nagaan of zij de geschikte huurders kunnen zijn. We kijken of hun zoekcriteria conform is met het aangeboden pand.

06
Opstellen huurcontract

Wij stellen een "op maat gemaakt" contract op dat perfect voldoet aan de wettelijke normen, dankzij onze continue opvolging van wijzigingen in de huurwetgeving. We zorgen voor een uitgebreide plaatsbeschrijving aangevuld met foto’s en eveneens voor administratieve overzetting van alle meters voor nutsvoorzieningen. Wij registreren de huurovereenkomst zonder extra kosten.

07
Follow-up en meer

Er worden geen sleutels overhandigd als het contract, de waarborg, 1e maand huur, verzekering… niet in orde zijn. Wij volgen de ondertekening van de plaatsbeschrijving strikt op. De jaarlijkse indexering van de huurprijs passen wij gratis voor u aan. Ook voor de jaarlijkse doorrekening van eventuele gemeenschappelijke kosten aan de huurder kunnen wij instaan. Indien u dit wenst, bieden wij ook financiële opvolging van uw verhuurdossier aan. Gedurende de volledige looptijd van het huurcontract blijven wij het aanspreekpunt van verhuurder en huurder bij eventuele problemen.

Uw appartement of villa in Knokke-Heist verhuren aan de beste prijs?
Interesse om uw vastgoed door Immo Van de walle te laten verhuren?

Contacteer ons vandaag voor een gratis huurschatting of advies voor verhuur!

Plan een gesprek