Verkopen

Uw appartement of villa in Knokke-Heist verkopen aan de beste prijs?

Het ervaren team van Immo Van de walle verkoopt uw appartement of villa in Knokke-Heist met passie. U krijgt een gratis en correcte waardebepaling, persoonlijk contact, uitstekende bereikbaarheid en uiteraard een ongeziene focus om uw vastgoed snel en zorgeloos te verkopen aan de beste prijs.

Vraag nu een gratis schatting voor verkoop van uw appartement of villa!
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Uw appartement of villa in Knokke-Heist verkopen aan de beste prijs?
“Een correcte waardebepaling is de eerste stap naar een snelle verkoop”
01
Correcte waardebepaling én dat helemaal gratis

Vergroot uw verkoopkans en start met een realistische schatting. Wij kennen de vastgoedmarkt regio Knokke-Heist door en door en beschermen u tegen overschatting en dus “verbranding van uw pand”. In het huidig “internettijdperk” houden kandidaat-kopers de aanbodprijzen scherp in het oog. Op basis van een grondige lokale marktanalyse, ervaring en rekening houdend met verschillende factoren, streven wij naar een optimale waardebepaling. U behoudt als verkoper altijd het laatste woord over de vraagprijs.

02
40 jaar ervaring en marktkennis in Knokke-Heist

Als 2e generatie familiebedrijf bieden we u meer dan 40 jaar ervaring. Ons gepassioneerd verkoopteam van 3 gediplomeerde vastgoedmakelaars staat permanent tot uw dienst voor al uw vragen. U en uw potentiële kopers genieten een persoonlijk contact met de zaakvoerders voor een optimaal verkoopresultaat. Bezoeken met klanten gebeuren 7/7 ook ‘s avonds en op sluitingsdagen.

03
Professionele fotoreportage

De eerste indruk die kandidaat-kopers krijgen van uw pand is cruciaal. Daarom is het uiterst belangrijk uw eigendom te publiceren met kwalitatieve foto's. Wij zorgen voor een professionele fotoreportage van uw pand met breedbeeld foto’s op statief en 360° panorama visualisatie.

Geen verkoop = Geen kosten
04
Marketing die meer kwalitatieve kopers aantrekt

Wij zorgen dat uw eigendom op doelgerichte wijze in de markt gepositioneerd wordt én de verdiende aandacht krijgt. Hierdoor kunnen we meer kopers aantrekken waardoor we uw appartement of villa sneller kunnen verkopen aan de beste prijs.

  • Uw eigendom krijgt een plaats in onze etalages en wordt geadverteerd op onze vernieuwde website. Ons kantoor is gelegen op een commerciële toplocatie Zeedijk Albertstrand (naast het casino van Knokke).
  • Een exclusieve voorstelling met uw pand vertrekt naar potentiële kandidaten, geselecteerd uit onze uitgebreide kopersdatabase
  • Daarnaast plaatsen we advertenties op alle belangrijke vastgoedwebsites zoals Immoweb, Zimmo, Immovlan, Logic-Immo, Realo, Immo proxio, Vitrine... 
  • Wij organiseren voor u eveneens online campagnes op Google, Facebook, Microsoft, LinkedIn, Instagram... om passieve en actieve kopers te benaderen. 
05
Transparantie

Als u met Immo Van de walle werkt, krijgt u toegang tot een beveiligde account waar u een volledig overzicht ziet van alle handelingen met betrekking tot uw pand. U vindt er onder meer onze feedback over elk bezoek en eventuele reacties van de kandidaten. 

06
Verkoopdossier

Voor het verkopen van een woning zijn er heel wat verplichte documenten nodig zoals bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, EPC, elektrische keuring, inlichtingen syndicus... Wij zorgen voor een correct en volledig verkoopdossier. 

07
Opstellen verkoopsovereenkomst

Wanneer we voor u de juiste koper gevonden hebben, stellen wij voor u een onderhandse verkoopovereenkomst op. Gezien deze de basis vormt voor het opmaken van de authentieke notariële akte, doen wij dit in overleg met de notaris van beide partijen.

Na de notariële akte zorgen wij voor administratieve overzettingen van alle nutsvoorzieningen.

Uw appartement of villa in Knokke-Heist verkopen aan de beste prijs?
Interesse om uw vastgoed door Immo Van de walle te laten verkopen?

Contacteer ons vandaag voor een gratis schatting of advies voor verkoop!

Plan een gesprek