Verhuren vakantiewoning

Uw vakantiewoning in Knokke-Heist verhuren aan de beste prijs?

Immo Van de walle en haar team verhuurt uw vakantieappartement of -villa in Knokke-Heist met passie. U krijgt een gratis en correcte huurwaardebepaling, persoonlijk contact, uitstekende bereikbaarheid en uiteraard een ongeziene focus om uw vakantievastgoed snel, frequent en zorgeloos te verhuren aan de beste prijs.

Vraag nu een gratis schatting voor verhuur van uw vakantieappartement of -villa!
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Uw appartement of villa in Knokke-Heist verhuren aan de beste prijs?
01
Correcte huurwaardebepaling én dat helemaal gratis

Dankzij onze ervaring en marktkennis bepalen we voor u de optimale huurprijs per verhuurperiode (maand, 14 dagen, week, vakanties). Met een correcte prijs verhoogt uw kans om uw vakantiewoning vlot te verhuren en zo uw rendement te optimaliseren. 

02
Flexibiliteit

U kiest volledig zelf welke huurperiodes u wenst te verhuren. U kan als verhuurder op elk moment een niet-verhuurde-periode voor uzelf blokkeren.

03
Vrijblijvende tips voor meer verhuurrendement

Voor een optimale verhuring van uw pand, geven wij u persoonlijke tips voor verbeteringen aan uw vakantiewoning. Deze tips hebben meestal een positieve invloed op de verhuring en de prijs.

04
40 jaar ervaring en marktkennis in Knokke-Heist

Als 2e generatie familiebedrijf bieden we u meer dan 40 jaar ervaring. Ons gedreven team met onder meer 3 gediplomeerde vastgoedmakelaars staat graag tot uw dienst. 

05
Professionele fotoreportage met update

De eerste indruk die kandidaat-huurders van een vakantiewoning krijgen, is doorslaggevend. Daarom is het uiterst belangrijk om uw woning te publiceren met kwalitatieve foto's. Wij zorgen voor een professionele fotoreportage en bieden ook 360° panorama-visualisatie aan. We kijken regelmatig of de foto’s van uw vakantieverblijf nog een up-to-date en aantrekkelijk beeld vormen. Indien nodig wordt een nieuwe fotoreportage uitgevoerd.

06
Marketing die meer kwalitatieve vakantiehuurders aantrekt

Wij zorgen dat uw eigendom op doelgerichte wijze in de markt gepositioneerd wordt én de verdiende aandacht krijgt. Hierdoor kunnen we meer kwalitatieve vakantiehuurders aantrekken waardoor we uw appartement of villa vlot kunnen verhuren aan de beste prijs.

  • Uw eigendom wordt geadverteerd op onze vernieuwde website.
  • Ons kantoor is gelegen op een commerciële toplocatie Zeedijk Albertrand (naast het casino van Knokke).
  • Kandidaten ontvangen binnen de 24h een gepersonaliseerd voorstel.
  • Wij werken samen met internationale vakantie accommodatie platforms.
  • Klanten worden begeleid tijdens een fysisch of virtueel bezoek.
  • Wij organiseren voor u eveneens online campagnes op Google, Facebook, Microsoft, LinkedIn, Instagram... om passieve en actieve vakantiehuurders te benaderen. 
07
Controle bezoek en professionele schoonmaak

Bij het vertrek van elke huurder wordt uw appartement of villa door ons nagezien. Na vertrek van elke huurder kan u rekenen op een perfecte schoonmaakbeurt van uw woning onder ons toezicht.

08
Dekbedwissel

Indien u niet wenst dat huurders gebruik maken van uw persoonlijk beddengoed, kunnen wij dit voor u oplossen. Uw dekbedden, matrasbeschermers en hoofdkussens worden bij aanvang van de huurperiode gewisseld en na de huurperiode teruggelegd.

09
Comfortsets

Onze vakantiehuurders krijgen de mogelijkheid om een lakenpakket en handdoekenset bij ons te reserveren. Onze klanten kunnen ook kiezen voor opgemaakte bedden bij aankomst.

10
7/7 noodnummer

Voor alle problemen kan de vakantiehuurder 7/7 bij ons terecht via een noodnummer. We zorgen voor snelle en efficiënte oplossing van de problemen. Voor kleine technische herstellingen kunnen wij beroep doen op vakspecialisten zodat dit snel opgelost wordt voor de vakantiehuurder. U als verhuurder wordt hierover steeds geïnformeerd.

11
Stipte betaling van de huurgelden en correcte berekening van de verbruiken

Bij een boeking wordt een voorschot van 30% van de huurprijs gevraagd, dit bedrag wordt onmiddellijk aan u overgemaakt. Er worden geen sleutels overhandigd als het saldo en de waarborg niet in orde zijn. Maximum 14 dagen na het vertrek van de huurder ontvangt u van ons het saldo samen met een overzichtelijke afrekening van de verbruiken. Vanaf 14daagse huurperiode worden alle tellers door ons opgenomen bij aankomst en bij vertrek van elke huurder voor een correcte verrekening van het verbruik.

12
Screening en briefing van de vakantiehuurder

Als klanten interesse hebben in uw pand, zullen wij nagaan of zij geschikte vakantiehuurders kunnen zijn. We kijken of hun zoekcriteria overeenkomt met uw vakantiewoning. Op de dag van aankomst zorgen wij voor ontvangst van de vakantiehuurder. Wij geven uw huurder alle toelichtingen met een duidelijke infofiche en de nodige richtlijnen voor uw woning.

13
Opstellen huurovereenkomst en logiesdecreet

Wij stellen een "op maat gemaakte" huurovereenkomst op met de vakantiehuurder die perfect voldoet aan de wettelijke normen, dankzij onze continue bijscholing en in samenspraak met een juridisch team. Indien uw pand nog niet voldoet aan de voorschriften van het logiesdecreet, helpen wij u bij het wettelijk conform maken van uw vakantiewoning.

Uw vakantiewoning in Knokke-Heist verhuren aan de beste prijs?
Interesse om uw vakantiewoning door Immo Van de walle te laten verhuren?

Contacteer ons vandaag voor een gratis huurschatting of advies voor vakantieverhuur!

Plan een gesprek