Op zoek naar een vakantiewoning?
Onze diensten

Waarbij kunnen wij u helpen?

 • Na een correcte waardebepaling, zoeken wij voor u een passende koper. Dankzij onze doordachte marketing, jarenlange ervaring en uitgebreid klantenbestand, verloopt dit proces probleemloos. Ontdek onze aanpak!
 • Ons ervaren team geeft u graag hun deskundig advies, zodat het vinden van een kwalitatieve huurder vlot gebeurt.
 • Kies voor een lokale partner met een familiaal karakter voor het beheer van uw gebouw. Vraag vrijblijvend een gesprek of gepersonaliseerde offerte aan.
 • Ontdek onze werkwijze en doordachte tips voor een zorgeloos verhuur van uw vakantiewoning!
Waarbij kunnen wij u helpen?
Over ons

Uw Knokse vastgoedmakelaar

Waarbij kunnen wij u helpen?

U zoekt een nieuwe of tweede thuis in Knokke-Heist? Wilt u de échte waarde van uw appartement of villa weten? U wenst een comfortabele vakantiewoning te huren? Bent u op zoek naar een ervaren syndicus om uw gebouw te beheren? Met immo Van de walle kiest u voor de ervaring, dynamiek en betrouwbaarheid van een 2e generatie familiebedrijf.

Welkom in Knokke !

Onze klanten

Laat u overtuigen

Onze klanten aan het woord

 • Wij hadden vroeger een andere syndicus, en Immo Van de walle heeft sedert een paar maand alles overgenomen en met veel betere resultaten. Wij zijn zeer blij dat we omgeschakeld zijn.

  Sedert begin dit jaar wordt alles veel beter opgevolgd en besparen we geld!

  Ook de firma die als poetsfirma ingeschakeld werd doet het veel beter dan de vorige!

  Nana H.
  Waasmunster
 • Juste un TOUT GRAND MERCI à toute l’équipe d’IMMO VANDEWALLE pour la disponibilité permanente, depuis plus de 16 ans nous travaillons ensemble en pleine confiance, tant pour la gestion de notre appartement, l’entretien et les locations.

  Nous n’avons que louange a vous faire , merci d’être toujours à l’écoute et surtout de toujours TOUT gérer avec tant de professionnalisme, toujours en bon père de famille en toute confiance et transparence.

  Luc B.
  Lasne
 • Het aankooptraject van ons appartement is erg vlot en correct verlopen. Onze contactpersoon, Steven Verbeke was gemakkelijk bereikbaar bij vragen en gaf ons echt bruikbare informatie. Hij kon gemakkelijk met ons mee denken en er waren geen addertjes onder het gras. Het kantoor Van de walle is een degelijk kantoor met toegewijd personeel. Kortom, Immo Vandewalle levert service op hoog niveau.

  Hilde M.
  Leuven
 • Immo Van de Walle is bovenal een sympathiek familiebedrijf waar de klantenrelatie primeert. Ik contacteerde hen naar aanleiding van mijn zoektocht naar betrouwbare huurders voor een huurwoning. Ik kon daarbij rekenen op hun advies om de woonst zo aantrekkelijk mogelijk te maken, maar ook op een uitstekende communicatie en administratieve afhandeling (huurcontract, plaatsbeschrijving, etc.). Grootste troef is hun kleinschaligheid, want die resulteert in een onovertroffen service en persoonlijke aanpak.

  David D.
  Knokke-Heist
 • Immo Van de walle ein eingespieltes Team, das auf professionellem Niveau zusammenarbeitet; macht uns Gästen zu Freunden und verschafft uns bereits in der 3. Generation ein einzigartiges Wohlfühlambiente. Freundlichkeit, Verlässlichkeit gepaart mit Hilfsbereitschaft und Herzlichkeit gelten im Maklerbüro am Zeedijk, Albertstrand 506 - vis à vis vom Casino - bei Frau Patricia Van de walle als Selbstverständlichkeit.

  Dieter H.
  Deutschland