Waarom uw tweede verblijf verhuren met immo van de walle?

Wij bieden u:

Controle bezoek
Bij het vertrek van elke huurder wordt uw appartement door ons nagezien, bovendien doen wij bij elke nieuwe huurder een controlebezoek halfweg de huurperiode.

Professionele schoonmaak
Na vertrek van elke huurder kan u rekenen op een perfecte schoonmaakbeurt van uw woning onder ons toezicht.

Stipte betaling van de huurgelden

Dekbedwissel
Indien u het niet leuk vindt dat huurders gebruik maken van uw beddengoed, kunnen wij dit voor u oplossen. Uw dekbedden, matrasbeschermers en hoofdkussens worden bij aanvang van de huur gewisseld en na de huurperiode teruggelegd.

Garantiefonds en huurderswaarborg

Feedback tips
In functie van betere verhuur geven wij u persoonlijk tips voor verbeteringen van uw vakantiewoning. Deze tips kunnen zowel invloed hebben op de verhuurbaarheid als op de prijszetting.

Uitgebreide fotoreportage met regelmatige update en 360° panorama visualisatie met virtuele wandeling doorheen het pand.

Publiciteit via verschillende kanalen
Wij werken met meerdere nationale en internationale vakantie websites. Wij begeleiden elke klant bij een bezoek van uw appartement.

Correcte berekening van de verbruiken
Voor een correcte verrekening van het verbruik worden alle tellers door ons opgenomen bij aankomst en bij vertrek van elke huurder.

Comfortset
Onze huurders krijgen de mogelijkheid om een lakenpakket en handdoekenset bij ons te reserveren. Wij bieden onze klanten ook arrangementen aan (watersport-, fiets-, shoppingarrangement)